Закуска з буряка і лимона
(покроковий рецепт з фото)
І знову перед моїми очима буряк, і я не знаю, що з нею робити. Пішла перевіреним шляхом: вирішила її запекти, а потім що-небудь придумати. Добре, що знайшла цікавий рецепт після цього. Спробуємо!
У підсумку вийшло незвичайне блюдо, яке можна подавати на стіл разом з основним меню. Я описала, як приготувати закуску з буряка і лимона з додаванням чебрецю і фісташок. Все тут підібрано зі смаком і розумом: горіхи дають хрускіт, чебрець - пікантність, буряк - солодкість, а лимон - кислинку. Ваші рецептори відчують справжнє свято.
- Буряк - 3 штуки
- Лимон - 1 штука
- Fistashki - 80-100 грам (очищені солоні)
- Чебрець свіжий - 10 штук (гілочки)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Буряк ретельно помийте. Потім висушіть її і загорніть у фольгу. Далі відправте запікатися в духовку на 45 хвилин при 190 градусах.
2. Після цього остудіть її (10-15 хвилин) і наріжте середніми кубиками.
3. Чебрець нарвіть. Потім з'єднайте їх разом з буряком, горіхами і маслом. Натріть цедру лимона.
4. Також вичавіть сік лимона. Всипте сіль і перець.
5. Закуску перемішайте і подавайте. Насолоджуйтесь!