Рецепт Закачування з моркви фото

Закачування з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Закачування з моркви - це корисний рецепт на зиму. Якщо вам ніде зберігати свіжу моркву, то її зручно законсервувати. Простий і легкий рецепт перед вами.

Опис приготування:

Для консервування морквини знадобляться спеції і маринад. Спосіб приготування кожен зможе повторити у себе вдома. На смак морквина виходить маринованої, смачною і трохи хрусткою. Таку моркву можна буде подавати до столу як закуску або доповнення до будь-якого гарніру або салату.

  • Морква - 350 грам
  • Вода - 200 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Цукор - 5 грам
  • Оцет 9% - 25 грам
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Перець горошком - 3-4 штук
закачування з моркви - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти за списком для приготування закачування з моркви.
закачування з моркви - фото крок 2
Банку для закачування простерилизуйте зручним для вас способом - над парою або в духовці. Потім на дно складіть спеції - перець горошком і лавровий лист, морквина стане більш ароматною і смачною.
закачування з моркви - фото крок 3
Почистіть моркву і наріжте її півкільцями. Якщо морквина дрібна, можна нарізати кільцями.
закачування з моркви - фото крок 4
Складіть морквину в банку.
закачування з моркви - фото крок 5
Залийте моркву окропом на 10-15 хвилин, морквина стане трохи м'якше. Потім гарячу воду злийте в каструлю.
закачування з моркви - фото крок 6
Зваріть маринад з злитої води, сіль і пісочний, vskipyatite, в кінці влийте оцет і зніміть з вогню.
закачування з моркви - фото крок 7
Засукайте банку кришкою, переверніть догори дном і залиште остигати під ковдрою. Потім переставте в комору на зберігання до зими. Вихід заготовки - 2 банки по 250 грам.
закачування з моркви - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти