Йогуртове морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить не тільки смачні, але і корисні десерти, пропоную неймовірно простий, але дуже апетитний варіант - рецепт приготування йогуртового морозива.
Це холодні ласощі підійде не тільки для спекотного літа, їм можна балувати себе цілий рік. Приготувати йогуртовое морозиво в домашніх умовах можна як з добавками відразу, так і без, доповнивши його топінгом або тертим шоколадом, наприклад, при подачі.
- Йогурт - 300 грам
- Цукрова пудра - За смаком
- Фрукти або ягоди - За смаком
1. Єдиний необхідний інгредієнт цього десерту - йогурт. Найкраще брати натуральний густий йогурт, а ідеальний варіант - приготувати його самостійно. Від смаку основи буде залежати і смак готового морозива.
2. Далі можна експериментувати так, як душа забажає. Для солодощі можна додати цукрову пудру, але якщо використовуються в якості добавок в рецепт приготування йогуртового морозива ягоди, тоді можна обійтися і без неї. В даному випадку в якості добавки була обрана лимонна цедра і буквально чайна ложка соку. Але додати можна все, що душа забажає.
3. Тепер важливий, але не дуже складний етап - це перемішування. В даному випадку можна обійтися ложкою або віночком. Якщо добавок більше, можна скористатися блендером, наприклад.
4. В результаті вийде однорідна маса, яку потрібно відправити в пластиковий контейнер або мороженицу, якщо така є. У контейнері йогурт потрібно збивати кожні 15 хвилин.
5. При низькій температурі в морозильнику, йогуртовое морозиво в домашніх умовах буде готове вже через годинку. Розклавши його по піалах, можна дегустувати натуральне і дуже смачні ласощі.