Рецепт Йогурт в мультиварці «Поляріс» фото

Йогурт в мультиварці «Поляріс»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Йогурт в мультиварці можна приготувати дуже швидко. До того ж, це досить зручно. Щоб не мати проблем з травленням, необхідно вживати свіжі домашні йогурти щодня.

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати йогурт в мультиварці"Поляріс" ? Тоді вивчіть цей рецепт. У ньому нічого немає складного, і вам знадобиться мінімум інгредієнтів. Домашні продукти завжди краще магазинних. Переконайтеся в цьому самі!


  • Молоко - 2 L
  • Дріжджі - 1 штука
  • Обкладинка - 2 штуки (паличка)
йогурт в мультиварці
Молоко влийте в чашу мультиварки і доведіть до кипіння. Дайте йому охолонути до 30-40 градусів. Киньте на дно палички кориці. Якщо є можливість, використовуйте домашнє молоко, але магазинне з коротким терміном зберігання теж підійде.
йогурт в мультиварці
У невеликій кількості молока в окремій мисочці або склянці розведіть бактеріальну закваску, влийте її до загальної кількості молока. Якщо закваски немає, Ви можете використовувати 200 мл. Магазинного біойогурті.
йогурт в мультиварці
Розлийте готову молочну суміш по банках, поставте їх на 7-8 годин в тепло. А можете залишити прокисати молоко в чаші мультиварки, але порційно йогурт зручніше їсти.
йогурт в мультиварці
Через 7-8 годин йогурт готовий до вживання. Його можна подавати як самостійне блюдо, а можна використовувати як соус або заправки в салаті.

Схожі рецепти