Йогурт в мультиварці «Поляріс»
(покроковий рецепт з фото)
Йогурт в мультиварці можна приготувати дуже швидко. До того ж, це досить зручно. Щоб не мати проблем з травленням, необхідно вживати свіжі домашні йогурти щодня.
Хочете знати, як приготувати йогурт в мультиварці "поляріс"? Тоді вивчіть цей рецепт. У ньому нічого немає складного, і вам знадобиться мінімум інгредієнтів. Домашні продукти завжди краще магазинних. Переконайтеся в цьому самі!
- Молоко - 2 L
- Дріжджі - 1 штука
- Обкладинка - 2 штуки (паличка)
Молоко влийте в чашу мультиварки і доведіть до кипіння. Дайте йому охолонути до 30-40 градусів. Киньте на дно палички кориці. Якщо є можливість, використовуйте домашнє молоко, але магазинне з коротким терміном зберігання теж підійде.
У невеликій кількості молока в окремій мисочці або склянці розведіть бактеріальну закваску, влийте її до загальної кількості молока. Якщо закваски немає, Ви можете використовувати 200 мл. Магазинного біойогурті.
Розлийте готову молочну суміш по банках, поставте їх на 7-8 годин в тепло. А можете залишити прокисати молоко в чаші мультиварки, але порційно йогурт зручніше їсти.
Через 7-8 годин йогурт готовий до вживання. Його можна подавати як самостійне блюдо, а можна використовувати як соус або заправки в салаті.