Яловичина з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне м'ясо з пікантним томатним смаком і чудовим ароматом - перед цим блюдом не встоїть ніхто! І з рецептом яловичини з помідорами ви зможете підкорити не одного гурмана.
М'ясо помідорами завжди чудово виходить, мені здається, цей овоч був створений для страв з м'яса. Для приготування яловичини з помідорами нам знадобиться м'ясо як на гуляш, можна вже нарізане. Помідори вибирайте соковиті, стиглі по можливості. Також раджу з спецій взяти коріандр і лавровий лист - додадуть аромат м'яса. Дивимося рецепт з фото.
- Яловичина - 1 кілограм
- Помідори - 6-7 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Рослинна олія - За смаком
- Спеції - За смаком
Для початку помідори занурте в окріп, щоб шкірку зняти.
А м'ясо наріжте кубиками.
Окремо обсмажити цибулю на сковороді.
Тепер обсмажуємо м'ясо.
До нього додаємо цибулю і часник. Обсмажуємо хвилин 10.
З помідор робимо пюре в блендері.
Беремо горщик, викладаємо м'ясо.
Заливаємо томатним пюре.
Залиште трохи місця.
Закриваємо горщики, відправляємо на 2 годин 220 З.
Готову яловичина з помідорами подаємо, прикрасивши зеленню, можете ще картопляне пюре зробити.
Смачного!
Смачного!