Яєчня-брехуха з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне блюдо, яке у великих порціях можна подавати навіть в якості повноцінного обіду чи вечері (ну, або сніданку для богатиря) - яєчня-брехуха з грибами. Готується за все 15 хвилин.
Приготована за цим рецептом яєчня-брехуха з грибами - неймовірно смачне і ароматне блюдо, приготувати яке в змозі кожен, навіть недосвідчений кулінар. Я зазвичай готую його на сніданок, але воно настільки ситне, що можна подавати і по ходу дня. Сподіваюся, цей рецепт вам стане в нагоді!
- Яйця - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир тертий - 50 грам
- Гриби - 100 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Молоко - 50 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти. Печериці наріжте на 4 частини кожен, цибуля і часник дрібно наріжте.
У сковороді розігріваємо оливкове масло, викладаємо в нього шампіньйони, цибуля і часник. Обсмажуємо 3-4 хвилини на середньому вогні.
Коли гриби і овочі підсмажаться, додайте сіль, перець і бажані спеції. Перемішайте.
Заливаємо в сковороду збиті віночком яйця, додаємо тертий сир і молоко. Перемішуємо і смажимо на середньому вогні. Коли яйця схопляться (20-30 секунд), починаємо помішувати їх лопаткою, щоб рівномірно обсмажити з усіх боків.
Коли яєчня-брехуха знайде потрібну вам консистенцію, знімаємо з вогню і негайно подаємо. Смачного!