Рецепт Яєчня-брехуха з сиром фото

Яєчня-брехуха з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня

Мій улюблений сніданок - це яєчня-брехуха з сиром. За роки практики я виробив практично ідеальний рецепт приготування цієї страви, і цим рецептом я хочу з вами поділитися.

У моєму будинку сніданок номер один - це яєчня. Причому не звичайна, а яєчня-брехуха. Цей сніданок всім хороший: і готується швидко, і дуже смачно, і поживно. Особливо якщо додати в яєчню-базіку трохи хорошого сиру - тоді взагалі королівський сніданок виходить За своє життя я перепробував, напевно, десятки способів приготування цієї страви, і з вами я ділюся найкращим. Удачі в приготуванні!

  • Яйця - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 1
Розігріваємо суху сковороду на середньому вогні.
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 2
Розтоплюємо в ній вершкове масло.
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 3
Одночасно при цьому, в мисочку розбиваємо три яйця.
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 4
Збовтуємо яйця з невеликою кількістю молока. Отриману масу виливаємо в сковороду.
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 5
Смажимо яєчню на середньому вогні, перемішуючи лопаткою час від часу. Коли яйця схопляться і стануть золотистого кольору, додаємо в яєчню тертий сир.
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 6
Перемішуємо, смажимо ще 1 хвилину. Додаємо сіль і перець за смаком.
яєчня-брехуха з сиром - фото крок 7
Яєчня-брехуха з сиром готова. Подавати негайно, поки не охолола.

Схожі рецепти