Яєчня-брехуха з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Мій улюблений сніданок - це яєчня-брехуха з сиром. За роки практики я виробив практично ідеальний рецепт приготування цієї страви, і цим рецептом я хочу з вами поділитися.
У моєму будинку сніданок номер один - це яєчня. Причому не звичайна, а яєчня-брехуха. Цей сніданок всім хороший: і готується швидко, і дуже смачно, і поживно. Особливо якщо додати в яєчню-базіку трохи хорошого сиру - тоді взагалі королівський сніданок виходить За своє життя я перепробував, напевно, десятки способів приготування цієї страви, і з вами я ділюся найкращим. Удачі в приготуванні!
- Яйця - 3 штуки
- Сир - 100 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 25 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Розігріваємо суху сковороду на середньому вогні.
Розтоплюємо в ній вершкове масло.
Одночасно при цьому, в мисочку розбиваємо три яйця.
Збовтуємо яйця з невеликою кількістю молока. Отриману масу виливаємо в сковороду.
Смажимо яєчню на середньому вогні, перемішуючи лопаткою час від часу. Коли яйця схопляться і стануть золотистого кольору, додаємо в яєчню тертий сир.
Перемішуємо, смажимо ще 1 хвилину. Додаємо сіль і перець за смаком.
Яєчня-брехуха з сиром готова. Подавати негайно, поки не охолола.