Яєчня-брехуха в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Отже, ранок. У вас мінімум часу. Мінімум інгредієнтів в холодильнику. Бажання ситно і смачно поїсти. Що робити? вибирати яйця! Тільки підійдемо до страви незвично. Хочете дізнатися як? Читайте!
Уважно подивіться і запам'ятайте, як приготувати яєчню-базіку в мікрохвильовці. У складі також є молоко, але я б не назвала це омлетом. З вас потрібно мінімум дій, щоб рецепт вийшов, тільки все змішайте. Сміливо додавайте зелень, шинку, сир і все що вважаєте за тут доречним.
- Молоко - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. У чашці, підходящої для мікрохвильовки перемішайте яйця з молоком.
2. Додайте сіль і перець. Ще раз перемішайте.
3. Запікайте яйця в мікрохвильовці при максимальній потужності 1, 5 хвилини.
4. Потім інгредієнти перемішайте, і знову відправте запікатися ще на 1 хвилину. Смачного сніданку!