Ячна каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу готувати молочні каші, то варто звернути увагу на рецепт ячної каші на молоці, яка встигає разомлеть і розваритися, перш ніж її подадуть до столу - дуже смачно.
Цей простий рецепт, як приготувати ячну кашу на молоці, не займе у господині багато часу. Ячна каша на молоці готується дуже легко і не вимагає фінансових витрат. Адже каші - саме бюджетне блюдо. Заправлена молоком, ячна каша стає значно м'якше. Вона буквально тане в роті і здається, що її можна не жувати. Вершкове масло тільки доповнює молочний смак і розкриває аромат каші. Вона може бути солоною або солодкої (залежить від настрою). Таку кашку краще подавати до сніданку ще зовсім гарячої. Простота і час приготування цього дуже сприяє. До того ж такий сніданок допоможе залишитися ситим до обіднього часу і без різних перекусів.
- Ячна крупа - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - За смаком