Ячна каша на воді в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ячнева каша - надзвичайно корисна. Готувати таку кашу в мультиварці одне задоволення. Вона ніколи не пригорить і не перетравиться, а вийде смачною і розсипчастою.
Щоб з ячної крупи вийшла смачна, розсипчаста каша, потрібно дотримуватися простих правил. Ретельно промийте крупу. Готова каша обов'язково повинна постояти в мультиварці, як мінімум годину.
- Крупа ячна - 1 Склянка
- Вода - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 40 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте ячну крупу, вершкове масло і сіль.
Ячну крупу ретельно помийте, поки вода не стане чистою. Викладіть в чашу мультиварки.
Додати сіль за смаком. Налийте воду. Поставте мультиварку в режим "крупи" .
Через 40 хвилин прозвучить сигнал, що каша готова.
Додайте в кашу вершкове масло.
Знову чашу поставте в мультиварку і включіть режим "підігрів" з 20 хвилин. Після цього каша буде готова.
Каша з ячної крупи на воді готова. Можна подавати до столу.