Рецепт Яблука в карамелі на паличці фото

Яблука в карамелі на паличці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Яблука в карамелі на паличці - рецепт ошатного і ароматного десертного страви. Обов'язково зробіть яблука в карамелі. Діти і навіть дорослі будуть в захваті!

Опис приготування:

Карамельні яблука у нас поки не дуже відомі, а ось в країнах Європи популярні давно, там їх продають на кожному розі, нарівні з попкорном. Яскраві, ошатні, на паличці, вони святково виглядають, тому часто асоціюються з ярмарком і веселощами. І навряд чи хто-небудь відязикаться спробувати цей радісний десерт.

  • Яблуко - 6 штук
  • Цукрова пудра - 300 грам
  • Горіхова стружка - 1, 5 Ст. Ложки
  • Кленовий сироп - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 5 Ст. Ложок
яблука в карамелі на паличці - фото крок 1
1. Помістіть яблука в глибоку ємність і залийте окропом. Потримайте їх так хвилину, а після витріть насухо паперовим рушником.
яблука в карамелі на паличці - фото крок 2
2. У сотейник помістіть цукрову пудру, 5 столових ложок води і 3 ст. Ложки кленового сиропу. Нагрійте суміш на повільному вогні до розчинення цукру. Після підвищить температуру до 140 градусів і варіть карамель до золотого кольору.
яблука в карамелі на паличці - фото крок 3
3. За допомогою дерев'яної шпажки занурте яблука в карамельний сироп.
яблука в карамелі на паличці - фото крок 4
4. Прикрасьте карамельні яблука горішками або сухофруктами на свій смак.

Схожі рецепти