Яблука в карамелі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яблук в карамелі простий і швидкий; підходить як для перших кулінарних уроків дітям, так і для легкого десерту на будь-якій вечірці.
Цей рецепт дозволить вам приготувати смачні ласощі разом з вашими дітьми, даруючи їм яскраве враження свята. Простота приготування піде вам на руку, коли ви разом з родиною будете готувати цей легкий десерт, залишає чудові спогади. Діти обожнюють солодке, але це блюдо поєднує в собі солодкість карамелі і здорову кислинку яблука, що припаде до смаку не тільки вашим чадам, але і друзям, якщо ви вирішите організувати легкий пікнік на природі. Ці яскраві фрукти в бежевій одягу обов'язково стануть прикрасою вашого столу.
- Дерев'яних паличок - 8 штук
- Зелених яблук - 8 штук
- М'яких карамельок - 400 грам
- Молока - 1 Ст. Ложка
1. Вставте дерев'яні палички в вимиті і добре висохлі або витерті яблука через живці.
2. Розтопіть готові карамельки з молоком на пару, отримавши однорідну масу.
3. Опустіть яблука в суміш; повертите, поки вони повністю не покриються карамеллю.
4. Покласти яблука на вощений папір, почекайте, поки карамель трохи не затвердіє, і починайте забавне поїдання незвичайного десерту.