Рецепт Яблука в червоній карамелі фото

Яблука в червоній карамелі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Фрукти , Яблука , Карамель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Побалувати дітей і дорослих пропоную неймовірно апетитним і до того ж корисним десертом. Перед вами простий варіант, як приготувати яблука в червоній карамелі.

Опис приготування:

Подати яблука в червоній карамелі в домашніх умовах можна як на свято, так і в якості щоденного десерту. Це натуральне ласощі точно приверне увагу малюків, та й дорослі навряд чи відмовляться спробувати ці апетитні яблучка.

  • Цукор - 3 склянки
  • Кукурудзяний сироп - 3/4 склянки (можна розвести крохмаль у воді)
  • Вода - 1 Склянка
  • Харчовий барвник - 1 штука
  • Яблука - 1 кілограм
яблука в червоній карамелі - фото крок 1
1. Важливо під рукою мати товсті палички, які потрібно загострити. Звичайні зубочистки або шпажки навряд чи підійдуть, так як вони не витримають вагу яблучка.
яблука в червоній карамелі - фото крок 2
2. Яблука потрібно вимити, обсушити і одягнути на палички.
яблука в червоній карамелі - фото крок 3
3. Для приготування карамелі необхідно всипати в сотейник цукор, влити воду і кукурудзяний сироп.
яблука в червоній карамелі - фото крок 4
4. Додати червоний харчовий барвник.
яблука в червоній карамелі - фото крок 5
5. Надіслати сотейник на вогонь. Тим часом підготувати лист, застеливши його пергаментом для випічки. Шматочком вершкового масла як слід промазати пергамент. В рецепт приготування яблук в червоній карамелі можна використовувати також силіконовий килимок, наприклад.
яблука в червоній карамелі - фото крок 6
6. Цукор повинен повністю розтанути, а карамель сильно кипіти.
яблука в червоній карамелі - фото крок 7
7. Зняти карамель з вогню і повністю опустити яблуко в неї.
яблука в червоній карамелі - фото крок 8
8. Яблука в червоній карамелі в домашніх умовах повинні бути покриті рівним шаром.
яблука в червоній карамелі - фото крок 9
9. Викласти їх на підготовлений пергамент і дати їм охолонути. Коли карамель як слід застигне, десерт можна подавати до столу.

Схожі рецепти