Рецепт Соус до червоній рибі фото

Соус до червоній рибі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Помідор , Імбир
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Найкращий соус до червоній рибі, який можна тільки уявити - це пивний! Так, так, вам не почулося! Цей соус готується на основі пива, томатів і імбиру. Він чудово доповнює смажену рибку!

Опис приготування:

Як приготувати соус до червоній рибі? Все дуже просто! Обсмажуємо часник з імбиром, додаємо томати і пасту, а потім вливаємо соєвий соус, рисовий оцет і пиво. Все це гаситься десь 15 хвилин. В кінці можна додати вже підсмажену червону рибу, щоб вона просочилася соусом. Соус подається до столу теплим, прямо зі сковороди. Хай щастить!

  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 15 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Помідори черрі - 300 грам
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Пиво темне - 180 мілілітрів
соус до червоній рибі - фото крок 1
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнений часник і очищений імбир.
соус до червоній рибі - фото крок 2
Через 2 хвилини додаємо помідори і томатну пасту. Помішуючи, готуємо ще 4 хвилини.
соус до червоній рибі - фото крок 3
Злегка розминаємо лопаткою томати, щоб вони пустили сік.
соус до червоній рибі - фото крок 4
Вливаємо соєвий соус і рисовий оцет.
соус до червоній рибі - фото крок 5
Тепер вливаємо пиво, доводимо соус до загусання (приблизно 3 хвилини).
соус до червоній рибі - фото крок 6
Поливаємо червону рибу приготовленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти