Соус до червоній рибі
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий соус до червоній рибі, який можна тільки уявити - це пивний! Так, так, вам не почулося! Цей соус готується на основі пива, томатів і імбиру. Він чудово доповнює смажену рибку!
Як приготувати соус до червоній рибі? Все дуже просто! Обсмажуємо часник з імбиром, додаємо томати і пасту, а потім вливаємо соєвий соус, рисовий оцет і пиво. Все це гаситься десь 15 хвилин. В кінці можна додати вже підсмажену червону рибу, щоб вона просочилася соусом. Соус подається до столу теплим, прямо зі сковороди. Хай щастить!
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 15 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Помідори черрі - 300 грам
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Пиво темне - 180 мілілітрів
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнений часник і очищений імбир.
Через 2 хвилини додаємо помідори і томатну пасту. Помішуючи, готуємо ще 4 хвилини.
Злегка розминаємо лопаткою томати, щоб вони пустили сік.
Вливаємо соєвий соус і рисовий оцет.
Тепер вливаємо пиво, доводимо соус до загусання (приблизно 3 хвилини).
Поливаємо червону рибу приготовленим соусом. Смачного!