Рецепт Яблука в духовці з медом фото

Яблука в духовці з медом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Простий рецепт приготування яблук в духовці з медом - солодкого, але не нудотного десерту для всієї родини. Запекти яблука в духовці з медом зможе навіть новачок - спробуйте і переконайтеся самі

Опис приготування:

Ідеальне ласощі для тих, кому набридли тістечка і шоколад. Приготування яблук з медом в духовці не займе багато часу. Головне при виборі яблук пам'ятати, що вони пройдуть термічну обробку. Кислі яблука найкраще запікаються, набуваючи насичений смак. Але ніхто не забороняє використовувати і інші сорти, вони повинні бути просто свіжими.

Як приготувати яблука з медом в духовці:

1. Спочатку моєму яблука. Надрізаємо їх акуратно навколо зростання черешка. Потім чайною ложкою (або ножем) виймаємо серцевину, виходить кругле поглиблення. Чи не проткніть яблуко наскрізь, інакше мед витече!

2. Накриваємо деко фольгою (можна використовувати вощений папір) і змащуємо її маслом.

3. В отвір яблук кладемо по чайній ложці меду. Не дайте меду перелити край.

4. Тепер деко з яблуками відправляється в духовку, попередньо розігріту до 150 З, з 10-15 хвилин.

5. Готовим яблукам даємо трошки охолонути, посипаємо корицею і подаємо!

В цей нехитрий рецепт завжди можна додати ще горіхів або сухофруктів, які відмінно поєднуються з медом. Смачного!


  • Яблука - 4 штуки
  • Мед - 4 чайних ложки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - - За смаком
Ідеальне ласощі для тих, кому набридли тістечка і шоколад. Приготування яблук з медом в духовці не займе багато часу. Головне при виборі яблук пам'ятати, що вони пройдуть термічну обробку. Кислі яблука найкраще запікаються, набуваючи насичений смак. Але ніхто не забороняє використовувати і інші сорти, вони повинні бути просто свіжими.

Як приготувати яблука з медом в духовці:

1. Спочатку моєму яблука. Надрізаємо їх акуратно навколо зростання черешка. Потім чайною ложкою (або ножем) виймаємо серцевину, виходить кругле поглиблення. Чи не проткніть яблуко наскрізь, інакше мед витече!

2. Накриваємо деко фольгою (можна використовувати вощений папір) і змащуємо її маслом.

3. В отвір яблук кладемо по чайній ложці меду. Не дайте меду перелити край.

4. Тепер деко з яблуками відправляється в духовку, попередньо розігріту до 150 З, з 10-15 хвилин.

5. Готовим яблукам даємо трошки охолонути, посипаємо корицею і подаємо!

В цей нехитрий рецепт завжди можна додати ще горіхів або сухофруктів, які відмінно поєднуються з медом. Смачного!

Схожі рецепти