Яблучний морс
(покроковий рецепт з фото)
Яблучний морс - корисний і смачний напій, який ви без особливих витрат часу і сил можете приготувати в домашніх умовах. Все дуже просто і швидко.
Ароматний, ніжний і смачний яблучний морс, з насиченим смаком яблук, стане відмінним фіналом будь-якої трапези, а також підійде просто для втамування спраги в будь-який час року. Кількість цукру регулюйте на свій смак, враховуючи, що яблука бувають кислими, кисло-солодкими і дуже солодкими. Для приготування морсу підійдуть будь-які яблука. Удачі вам!
- Яблука - 250 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 1 літр
Візьміть яблука, цукор і воду.
Яблука помийте, розріжте на чотири-п'ять частин. Видаліть насіннєву коробочку з насінням.
Відіжміть з яблук сік.
Макуха викладіть в каструлю.
Залийте макуха водою.
Додайте цукор за смаком.
Варіть макуха 10-15 хвилин. Після цього обробіть і охолодіть отвір.
У проціджений відвар влийте яблучний сік і перемішайте.
Яблучний морс готовий. Подавайте до столу.