Рецепт Яблучний морс фото

Яблучний морс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Напої , Морс
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Яблучний морс - корисний і смачний напій, який ви без особливих витрат часу і сил можете приготувати в домашніх умовах. Все дуже просто і швидко.

Опис приготування:

Ароматний, ніжний і смачний яблучний морс, з насиченим смаком яблук, стане відмінним фіналом будь-якої трапези, а також підійде просто для втамування спраги в будь-який час року. Кількість цукру регулюйте на свій смак, враховуючи, що яблука бувають кислими, кисло-солодкими і дуже солодкими. Для приготування морсу підійдуть будь-які яблука. Удачі вам!

  • Яблука - 250 грам
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 1 літр
яблучний морс - фото крок 1
Візьміть яблука, цукор і воду.
яблучний морс - фото крок 2
Яблука помийте, розріжте на чотири-п'ять частин. Видаліть насіннєву коробочку з насінням.
яблучний морс - фото крок 3
Відіжміть з яблук сік.
яблучний морс - фото крок 4
Макуха викладіть в каструлю.
яблучний морс - фото крок 5
Залийте макуха водою.
яблучний морс - фото крок 6
Додайте цукор за смаком.
яблучний морс - фото крок 7
Варіть макуха 10-15 хвилин. Після цього обробіть і охолодіть отвір.
яблучний морс - фото крок 8
У проціджений відвар влийте яблучний сік і перемішайте.
яблучний морс - фото крок 9
Яблучний морс готовий. Подавайте до столу.

Схожі рецепти