Чорничний морс
(покроковий рецепт з фото)
Чорничний морс - прекрасний ягідний напій, володіє масою корисних властивостей, сприятливо впливають на ваш імунітет. Морс можна пити як охолодженим, так і гарячим. Рекомендую приготувати!
До вашої уваги - простий рецепт приготування чорничного морсу. Спершу потрібно потовкти в мисці чорницю, сік злити. Перекладіть чорничну масу в каструлю, залийте воду і додайте інші інгредієнти. Доведіть морс до кипіння, provara 5 хвилин і влийте сік. Готовий напій можна вживати в холодному і гарячому вигляді. Хай щастить!
- Чорниця - 1, 5 склянки
- Вода - 1 літр
- Цукор коричневий - 1, 5 склянки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
Помістіть всю чорницю в глибоку миску і як слід розімніть її товкачем. Сік, що виділився злийте в стакан.
Перекладіть чорничну масу в каструлю, влийте воду і додайте цукор і корицю. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
Процідіть отриманий відвар і додайте до нього чорничний сік.
Пийте морс теплим або охолодженим. Смачного!