Яблучне пюре з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Особливо в зиязикай час яблучне пюре з вершками в домашніх умовах стане відмінним ласощами для дитини. Якщо вершки замінити згущеним молоком, то вийде ще смачніше.
Смачне, а найголовніше корисне ласощі для дітей - яблучне пюре з вершками в домашніх умовах. Майже всі діти люблять такий десерт, а зі згущеним молоком він смакує ще краще. Пюре можна заготовити на зиму, а можна вживати відразу.
- Яблука - 500 грам
- Згущене молоко - 400 грам
- Вода - 50 мілілітрів
1. Моєму ретельно і нарізаємо яблука дольками. Не забуваємо видалити серцевину і зіпсовані місця.
2. Відправляємо нарізані яблука в каструлю, додаємо цукор і воду. Починаємо на повільному вогні томити.
3. Варити яблука потрібно не більше 25 хвилин (томити). Після цього відправляємо їх в чашу блендера або кухонного комбайна. Збиваємо до утворення пюре.
4. Коли маса буде готова, вливаємо вершки, а краще згущене молоко. Збиваємо до однорідної маси і переливаємо в стерилізовані банки.
4. Ось такий маса повинна вийти. Якщо ви робите яблучне пюре з вершками в домашніх умовах на зиму, то простерилизуйте баночки по 5-7 хвилин і закатати.
5. З вершками пюре виходить світліше. Сорт яблук можете брати будь (ранні сорти, але не в якому разі не пізні). Зберігати краще баночки в прохолодному місці.