Яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Яблучне печиво з даного рецепт виходить дуже м'яке, здобне, практично не солодке, з легким ароматом яблук, кориці і мускату. Зацікавило? Тоді рецепт яблучного печива - для вас!
Простий рецепт яблучного печива я роздобула в інтернеті і в той же день спробувала приготувати. Після першого приготування я зрозуміла, що печиво готується досить просто, і стала випікати його постійно. Єдина складність в приготуванні яблучного печива виникає з тестом. Зрозуміла справа, що тісто для печива мусить виходити круте. Але через яблук воно може бути рідкуватим, тому не забудьте віджати сік (після того як натерли яблука), а також додати побільше борошна і трохи менше молока (але воно обов'язково).
Даний рецепт приготування яблучного печива розрахований на досить велику кількість порцій. У мене зазвичай виходить повних два дека. Отже, читаємо і готуємо!
- Борошно - 2-3 склянок
- Цукор - 1/4 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Яблуко - 2 штуки