Рецепт Яблучне печиво фото

Яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Борошно, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Печиво

Яблучне печиво з даного рецепт виходить дуже м'яке, здобне, практично не солодке, з легким ароматом яблук, кориці і мускату. Зацікавило? Тоді рецепт яблучного печива - для вас!

Простий рецепт яблучного печива я роздобула в інтернеті і в той же день спробувала приготувати. Після першого приготування я зрозуміла, що печиво готується досить просто, і стала випікати його постійно. Єдина складність в приготуванні яблучного печива виникає з тестом. Зрозуміла справа, що тісто для печива мусить виходити круте. Але через яблук воно може бути рідкуватим, тому не забудьте віджати сік (після того як натерли яблука), а також додати побільше борошна і трохи менше молока (але воно обов'язково).

Даний рецепт приготування яблучного печива розрахований на досить велику кількість порцій. У мене зазвичай виходить повних два дека. Отже, читаємо і готуємо!

  • Борошно - 2-3 склянок
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Яблуко - 2 штуки
яблучне печиво - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування яблучного печива.
яблучне печиво - фото крок 2
У зручній мисці змішуємо борошно, цукор, розпушувач і додаємо нарубані вершкове масло.
яблучне печиво - фото крок 3
Яблука очищає від шкірки і натираємо на дрібно тертці і додаємо в тісто.
яблучне печиво - фото крок 4
Потім в тісто кладемо мускатний горіх, корицю. Останнім в тісто вливаємо молоко і все замішуємо до однорідного стану.
яблучне печиво - фото крок 5
Тісто розгортаємо і за допомогою склянки, форми, ніж і t.d. Вирізаємо фігурки.
яблучне печиво - фото крок 6
Готові фігурки викладаємо на деко, застелений папером для випікання. Папір промазуємо вершковим маслом. Фігурки посипаємо цукром. Ставимо деко випікатися в розігріту до 220 градусів духовку на 15-25 хвилин.
яблучне печиво - фото крок 7
Готові печива викладаємо на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і все готово! приємного…:)

Схожі рецепти