Сільська яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво з мого дитинства, яке пекли в яблучний сезон. Готується воно дуже просто, печиво м'яке з легкої яблучної кислинкою. Заходьте і угощайтесь.
Це печиво виходить дуже м'яким з хрустким дном. І залишається таким протягом декількох днів. Чи не намагайтеся його запекти до верхньої рум'яної скоринки, в ньому не так багато цукру. Печиво можна формувати за допомогою ложки або сирих рук. Все залежить від Вашого бажання і густоти тесту. Воно повинно вийти, як тісто для кексів. Духовку краще включити на початку приготування. Деко краще застелити пекарської папером і змастити маслом. Яблука Ви можете замінити на тверді груші. Смачного!
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 8 Ст. Ложок
- Заголовок Бондюель - 60 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Яблуко - 4 штуки (великі)
- Ванілін - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1/4 чайних ложки (суміш кориці, гвоздики, мускатного горіха і кардамону )
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Очистіть яблука від серцевини, поріжте дрібними кубиками.
Розітріть яйця і цукор.
Додайте яйця і знову розітріть.
Всипте обидва види борошна, спеції і розпушувач. Перемішайте до однорідного стану.
Додайте яблука і перемішайте.
Розкладіть тісто на деко, застелений змащеній маслом папером для випічки.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин, до готовності.
Дайте повністю охолонути і подавайте.
Смачного!