Рецепт Сільська яблучне печиво фото

Сільська яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Літні
Випічка, Солодке, Печиво

Це печиво з мого дитинства, яке пекли в яблучний сезон. Готується воно дуже просто, печиво м'яке з легкої яблучної кислинкою. Заходьте і угощайтесь.

Це печиво виходить дуже м'яким з хрустким дном. І залишається таким протягом декількох днів. Чи не намагайтеся його запекти до верхньої рум'яної скоринки, в ньому не так багато цукру. Печиво можна формувати за допомогою ложки або сирих рук. Все залежить від Вашого бажання і густоти тесту. Воно повинно вийти, як тісто для кексів. Духовку краще включити на початку приготування. Деко краще застелити пекарської папером і змастити маслом. Яблука Ви можете замінити на тверді груші. Смачного!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Заголовок Бондюель - 60 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Яблуко - 4 штуки (великі)
  • Ванілін - За смаком
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1/4 чайних ложки (суміш кориці, гвоздики, мускатного горіха і кардамону )
сільська яблучне печиво - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
сільська яблучне печиво - фото крок 2
Очистіть яблука від серцевини, поріжте дрібними кубиками.
сільська яблучне печиво - фото крок 3
Розітріть яйця і цукор.
сільська яблучне печиво - фото крок 4
Додайте яйця і знову розітріть.
сільська яблучне печиво - фото крок 5
Всипте обидва види борошна, спеції і розпушувач. Перемішайте до однорідного стану.
сільська яблучне печиво - фото крок 6
Додайте яблука і перемішайте.
сільська яблучне печиво - фото крок 7
Розкладіть тісто на деко, застелений змащеній маслом папером для випічки.
сільська яблучне печиво - фото крок 8
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин, до готовності.
сільська яблучне печиво - фото крок 9
Дайте повністю охолонути і подавайте.
сільська яблучне печиво - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти