Швидке яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сезон яблук в розпалі, набридли шарлотки і звичні яблучні пироги? Пропоную рецепт дуже смачного, при цьому швидкого яблучного печива, результат чудовий.
У розпал яблучного сезону можна приготувати щось новеньке, то, що ви ще не пробували готувати, наприклад, швидке печиво з яблуками і родзинками. Це дуже смачне печиво, готується швидко і просто, результат гарантовано сподобається всім. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Яблуко - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 125 грам
- Борошно - 150 грам
- Ізюм - 50 грам
- Сметана або майонез - 50 грам
- Сіль - 4 грами
- Розпушувач - 5 грам
- Пакетик ваніліну - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
У миску всипте цукровий пісок, ванілін, додайте яйце, сіль і цукор, подрібнити біле.
Додайте туди ж сметану (або майонез) і розм'якшене вершкове масло, збийте.
Додайте промиті родзинки, умішайте в тісто.
Дрібним кубиком наріжте яблуко і теж втрутився в тісто.
Змішайте борошно і розпушувач.
Всипте борошно з розпушувачем в тісто.
Замістити тісто, воно не дуже густе.
Викладіть тісто ложкою на лист для випічки, викладайте на відстані один від одного.
Випікайте печиво при температурі 180-200 градусів 25-30 хвилин, стежте за готовністю. При випічці печиво втратить форму, але це не страшно.
Печиво дуже легко знімається з листа для випічки за допомогою лопатки.
При бажанні можна посипати печиво цукровою пудрою, воно вийшло нереально смачним, м'яким, ніжним, чудовим!