Швидке яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сезон яблук в розпалі, набридли шарлотки і звичні яблучні пироги? Пропоную рецепт дуже смачного, при цьому швидкого яблучного печива, результат чудовий.
У розпал яблучного сезону можна приготувати щось новеньке, то, що ви ще не пробували готувати, наприклад, швидке печиво з яблуками і родзинками. Це дуже смачне печиво, готується швидко і просто, результат гарантовано сподобається всім. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.
- Яблуко - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 125 грам
- Борошно - 150 грам
- Ізюм - 50 грам
- Сметана або майонез - 50 грам
- Сіль - 4 грами
- Розпушувач - 5 грам
- Пакетик ваніліну - 1 штука
![швидке яблучне печиво - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606625.webp)
Підготуйте інгредієнти.
![швидке яблучне печиво - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606628.webp)
У миску всипте цукровий пісок, ванілін, додайте яйце, сіль і цукор, подрібнити біле.
![швидке яблучне печиво - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606629.webp)
Додайте туди ж сметану (або майонез) і розм'якшене вершкове масло, збийте.
![швидке яблучне печиво - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606630.webp)
Додайте промиті родзинки, умішайте в тісто.
![швидке яблучне печиво - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606631.webp)
Дрібним кубиком наріжте яблуко і теж втрутився в тісто.
![швидке яблучне печиво - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606632.webp)
Змішайте борошно і розпушувач.
![швидке яблучне печиво - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606634.webp)
Всипте борошно з розпушувачем в тісто.
![швидке яблучне печиво - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606635.webp)
Замістити тісто, воно не дуже густе.
![швидке яблучне печиво - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606636.webp)
Викладіть тісто ложкою на лист для випічки, викладайте на відстані один від одного.
![швидке яблучне печиво - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606637.webp)
Випікайте печиво при температурі 180-200 градусів 25-30 хвилин, стежте за готовністю. При випічці печиво втратить форму, але це не страшно.
![швидке яблучне печиво - фото крок 11](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606638.webp)
Печиво дуже легко знімається з листа для випічки за допомогою лопатки.
![швидке яблучне печиво - фото крок 12](https://kuhari.com.ua/img/bistroe_yablochnoe_pechene-606639.webp)
При бажанні можна посипати печиво цукровою пудрою, воно вийшло нереально смачним, м'яким, ніжним, чудовим!