М'яке яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.
Дуже смачне і ніжне печиво з яскравим смаком яблук і легким ароматом ванілі. Рецепт дуже простий, а результат неодмінно вас порадує! Спробуйте!
Опис приготування:
Для того, щоб приготувати м'яке яблучне печиво необхідні тільки найдоступніші продукти, які як правило, знайдуться на будь-якій кухні. Рецепт простий, з ним впорається навіть початківець кулінар. Печиво виходить, незважаючи на всю свою простоту, неймовірно смачним і ніжним, з чаєм або молоком - дуже смачно! З даної кількості зазначених продуктів виходить невелика порція, за бажанням кількість інгредієнтів збільшуйте сміливо в 2 або 3 рази, печиво довго не затримається а столі. Яблука для рецепта рекомендую брати з легкою кислинкою твердих сортів, тоді вони не перетворяться в кашу і будуть приємно відтіняти смак готового печива.
- Вершкове масло - 60 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 130 грам
- Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
- Яблука - 1-2 штук
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
Розітріть в мисці розм'якшене масло з цукром і ваніліном.
Додайте яйце.
Перемішайте до однорідного стану.
Додайте борошно і розпушувач.
Перемішайте все ще раз. Має вийти досить густе і в'язке тісто.
Яблука очистіть від шкірки, наріжте кубиками і додайте в тісто.
Ретельно перемішайте і мокрими руками сформуйте печиво потрібного розміру. Викладіть на деко, застелений силіконовим килимком або пекарської папером.
Випікайте при 200 градусах близько 15 хвилин.
М'яке яблучне печиво готове. Дайте йому трохи охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.
Смачного!