М'яке печиво на маслі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно швидко і без клопоту приготувати печиво, то в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати м'яке печиво на маслі. Воно готується швидко і легко, тому не завдасть клопоту.
Таке печиво можна випікати і на решітці. Важливо відмітити: перед тим, як прибирати готове печиво з форми, почекайте близько 3 хвилин.
Готове печиво посипте цукровою пудрою і остудіть перед подачею.
Також в таке печиво буде доречним додати шоколадну крихту або ягоди, наприклад, черную смородину.
Смачного!
- Вершкове масло - 125 грам (кімнатної температури)
- Цукор - 80 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Борошно - 250 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
1
У мисці з'єднайте м'яке масло, ванільний екстракт і цукор. Замішуйте до однорідного стану.
2
З'єднайте борошно, розпушувач, сіль і тепле молоко. Додайте масу з маслом. Замісити тісто. Якщо суміш виходить занадто сухий, додайте ще молока.
3
Посипте робочу поверхню борошном, розділіть тісто на кілька частин.
4
Відщипуючи тісто, скачайте кульки діаметром 4 см. Утворені кульки викладіть у форму і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
5
Розігрійте духовку до 160 градусів. Випікайте печиво 20 хвилин до золотистого кольору.