Пісне яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 35 хв.
Піст - це зовсім не привід відмовляти собі в маленьких задоволеннях. Адже пісна випічка теж може бути смачною. Якщо ви не знаєте, як приготувати пісне яблучне печиво, вам на допомогу рецептик.
Опис приготування:
Ароматне, смачне, м'яке пісне яблучне печиво підніме настрій тим, хто тримає піст і страждає без випічки. Рецепт приготування цих печива дуже простий і дуже легкий. Все робиться швидко і без зайвого клопоту. Таким печивом із задоволенням будуть ласувати все - і дорослі, і дітки.
- Яблука - 2-3 штук
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Розпушувач для тіста - 1, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки (або кришка)
- Сіль - 1 щіпка
Яблука очистіть від шкірки і серцевини з насінням.
І натріть на дрібній тертці. Нам знадобиться стакан яблучної маси.
Викладаємо натерті яблука в миску, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор або корицю, рослинна олія.
І перемішуємо все разом до однорідності.
Додаємо борошно і розпушувач для тіста.
І ложкою перемішуємо. Тісто вийде м'яким і буде липнути до рук.
Деко застилає пергаментом, змащуємо руки рослинним маслом і ложкою набираємо тісто. Скачує з тіста кульку і викладаємо на пергамент, а потім Придавлюємо, формуємо печиво товщиною близько 1 см.
Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 20-25 до рум'янцю.
З однієї порції виходить 10-12 смачних і м'яких печенек.