Рецепт Пісне яблучне печиво фото

Пісне яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Яблука
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Печиво

Піст - це зовсім не привід відмовляти собі в маленьких задоволеннях. Адже пісна випічка теж може бути смачною. Якщо ви не знаєте, як приготувати пісне яблучне печиво, вам на допомогу рецептик.

Ароматне, смачне, м'яке пісне яблучне печиво підніме настрій тим, хто тримає піст і страждає без випічки. Рецепт приготування цих печива дуже простий і дуже легкий. Все робиться швидко і без зайвого клопоту. Таким печивом із задоволенням будуть ласувати все - і дорослі, і дітки.

  • Яблука - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Розпушувач для тіста - 1, 5 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки (або кришка)
  • Сіль - 1 щіпка
пісне яблучне печиво - фото крок 1
Яблука очистіть від шкірки і серцевини з насінням.
пісне яблучне печиво - фото крок 2
І натріть на дрібній тертці. Нам знадобиться стакан яблучної маси.
пісне яблучне печиво - фото крок 3
Викладаємо натерті яблука в миску, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор або корицю, рослинна олія.
пісне яблучне печиво - фото крок 4
І перемішуємо все разом до однорідності.
пісне яблучне печиво - фото крок 5
Додаємо борошно і розпушувач для тіста.
пісне яблучне печиво - фото крок 6
І ложкою перемішуємо. Тісто вийде м'яким і буде липнути до рук.
пісне яблучне печиво - фото крок 7
Деко застилає пергаментом, змащуємо руки рослинним маслом і ложкою набираємо тісто. Скачує з тіста кульку і викладаємо на пергамент, а потім Придавлюємо, формуємо печиво товщиною близько 1 см.
пісне яблучне печиво - фото крок 8
Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 20-25 до рум'янцю.
пісне яблучне печиво - фото крок 9
З однієї порції виходить 10-12 смачних і м'яких печенек.

Схожі рецепти