Пісне яблучне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Піст - це зовсім не привід відмовляти собі в маленьких задоволеннях. Адже пісна випічка теж може бути смачною. Якщо ви не знаєте, як приготувати пісне яблучне печиво, вам на допомогу рецептик.
Ароматне, смачне, м'яке пісне яблучне печиво підніме настрій тим, хто тримає піст і страждає без випічки. Рецепт приготування цих печива дуже простий і дуже легкий. Все робиться швидко і без зайвого клопоту. Таким печивом із задоволенням будуть ласувати все - і дорослі, і дітки.
- Яблука - 2-3 штук
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Розпушувач для тіста - 1, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки (або кришка)
- Сіль - 1 щіпка
Яблука очистіть від шкірки і серцевини з насінням.
І натріть на дрібній тертці. Нам знадобиться стакан яблучної маси.
Викладаємо натерті яблука в миску, додаємо сіль, цукор, ванільний цукор або корицю, рослинна олія.
І перемішуємо все разом до однорідності.
Додаємо борошно і розпушувач для тіста.
І ложкою перемішуємо. Тісто вийде м'яким і буде липнути до рук.
Деко застилає пергаментом, змащуємо руки рослинним маслом і ложкою набираємо тісто. Скачує з тіста кульку і викладаємо на пергамент, а потім Придавлюємо, формуємо печиво товщиною близько 1 см.
Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 20-25 до рум'янцю.
З однієї порції виходить 10-12 смачних і м'яких печенек.