Рецепт Xarco vegetarianskij фото

Xarco vegetarianskij
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Картопля , Крупи , Морква , Мал
Пісні страви
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 50 хв.

Для харчо характерні пряний і насичений смак, багатий аромат, адже це блюдо прийшло до нас із Грузії. Вся принадність у тому, що його можна їсти в піст. Спробуйте, як приготувати харчо вегетаріанський.

Опис приготування:

Якщо ви дотримуєтеся оздоровчої або вегетаріанської дієти, то такий рецепт супу харчо допоможе урізноманітнити раціон. Смак цього супу не відрізниш від традиційного, який готується з м'ясом. У ньому багато смакових відтінків і зелені, адже грузинська кухня дуже багата різними спеціями і насиченими гострими смаками.

  • Морквина - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Мал - 1/3 склянки
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Вода - 2 L
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
Xarco vegetarianskij - фото крок 1
1. Перш за все займемося рисом: промиваємо його до чистої води, а після замочуємо в холодній воді з додаванням щіпки солі на 2 годину.
Xarco vegetarianskij - фото крок 2
2. Моркву чистимо і моєму, натираємо на крупній тертці, цибулини чистимо і моєму, нарізаємо невеликим кубиком. У сковороду додаємо оливкового масла, потім кладемо цибулю і моркву, додаємо спеції і обсмажуємо близько п'яти хвилин, потім додаємо томатну пасту і, розмішуючи, прогреваем ще хвилини три.
Xarco vegetarianskij - фото крок 3
3. Часник чистимо і подрібнюємо ножем, ні в якому разі не через прес.
Xarco vegetarianskij - фото крок 4
4. У каструлю наливаємо воду, відправляємо рис і після закипання варимо 7 хвилин, після цього додаємо піджарку, часник, лавровий лист, після закипання варимо ще 3-5 хвилин. Своїм та дрібно рубаємо зелень, додаємо її в суп і після закипання прибираємо з вогню, накриваємо кришкою і наполягаємо 15 хвилин.
Xarco vegetarianskij - фото крок 5
5. Готовий суп обов'язково подаємо гарячим зі сметаною і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти