Рецепт «Xarco» (без м'яса) фото

«Xarco» (без м'яса)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Xarco

Ви не боїтеся порушувати канони класичних рецептів? Якщо вас не лякають експерименти, то зверніть увагу на цю ідею, як приготувати "харчо" . Варіант без м'яса дуже навіть хороший!

Якщо існує безліч варіацій борщу, в тому числі і пісного, то чому б не спробувати зварити і "харчо" вода, згодні? Цей варіант однозначно виграє за часом, на весь процес у вас піде не більше 40 хвилин. Зі спеціями, зеленню, горіхами і "ткемалі", відсутність м'яса, на мій погляд, не так критично

  • Мал - 3/4 склянки
  • Помідори - 3-4 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Часник - 3-6 зубчиків
  • Горіхи волоські - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок(Braai + петрушка)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Ткемалі - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, чилі, koriandr, імбир і т.Д.)
1
Налийте в каструлю воду (кількість води залежить від того, наскільки густий "харчо" Ви хочете), доведіть до кипіння, трохи посоліть і всипте промитий кілька разів рис. Варіть 15 хвилин на середньому вогні.
2
На пательні, тим часом, розігрійте масло і обсмажте до легкого золотистого кольору цибулю.
3
Додайте нарізані кубиками помідори і смажте на середньому вогні ще хвилин 5.
4
Викладіть на сковороду томатну пасту, "ткемалі ", додайте спеції і сіль. Все перемішайте. Через 2 хвилини перекладіть в каструлю.
5
Варіть суп хвилин 10 на повільному вогні. За цей час підсушіть трохи на сухій сковороді і подрібніть горіхи.
6
Викладіть в каструлю горіхи і подрібнену зелень, через пару хвилин зніміть з вогню і залиште під кришкою ще на 20-30 хвилин перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти