Суп «Xarco» без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Яскраво-червоний"Xarco" для вегетаріанців і для дієтичного харчування багато любителів готувати варять без м'яса. І я повинна сказати, що результат виходить дуже навіть вражаючий. Ділюся рецептом.
Хочу поділитися рецептом, як приготувати суп "харчо" без м'яса. Відсутність м'яса робить його більш легким і можливим до вживання в вегетаріанському меню і в період посту. Часто його готуємо вдома, у нас такий супчик дуже добре йде. Його особливо любить чоловік за гостроту і насичений аромат.
- Мал - 100 грам
- Помідори - 3 штуки
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 30 грам
- Перець гострий - За смаком
- Сіль - За смаком
1
У чайнику закип'ятіть воду.
2
Дрібно поріжте цибулю.
3
У каструлі розтопіть вершкове масло і протушкувати в ньому цибулю.
4
Kinzu, часник і гострий перець подрібніть.
5
Волоські горіхи докладний. З'єднайте їх з часником і кінзою. Всі разом всипте в каструлю до цибулі з маслом.
6
Залийте все окропом з чайника.
7
Промийте рис і всипте в каструлю. Посоліть і накрийте кришкою.
8
У сковороду викладіть помідори, порізані кубиками. Тушкуйте хвилин 8 до м'якості.
9
Коли рис буде майже готовий, додайте помідори в каструлю до супу і готуйте ще 5 хвилин.
10
Коли всі інгредієнти будуть готові, додайте подрібнену зелень.
11
Смачного!