Рецепт Волован з буряком і оселедцем фото

Волован з буряком і оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Буряк, Овочі, Риба та морепродукти, Листкове тісто, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Волован

Якщо ви любите оселедець і страви з неї, тоді спробуйте зробити з неї просту, але смачну закуску за рецептом, як приготувати воловани з буряком і оселедцем. Швидке і просте блюдо для всіх.

Ця закуска (а вірніше начинка) нагадує популярний радянський салат «Оселедець під шубою». Крім оселедця такі воловани можна начинити сиром, іншими овочами, зеленню, м'ясом та іншими наповнювачами, в тому числі і солодкими. Подавайте воловани замість бутербродів до перших і других страв або як закуску.

  • Листкове тісто - 0, 5 кілограма
  • Оселедець - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Яйця - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
волован з буряком і оселедцем - фото крок 1
1. Відваріть буряк і натріть її на дрібній тертці, додайте до неї подрібнений часник, майонез, перемішайте.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 2
2. Листкове тісто розрізати на 8 прямокутників, у половини по центру за допомогою чарки виріжте коло. Покладіть прямокутник з колом наверх прямокутників без кола. Змастіть кожен яйцем.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 3
3. Очистіть оселедець від шкірки і кісток, розділіть її на невеликі шматочки.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 4
4. Запікайте слойки в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин, потім остудіть їх.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 5
5. Акуратно виріжте кружечок з тіста в кожній слойке.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 6
6. Всередину покладіть начинку з відвареної і подрібненої буряка.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 7
7. Поверх начинки покладіть по 2 шматочка оселедця.
волован з буряком і оселедцем - фото крок 8
8. Волован можете прикрасити зеленню, подавайте їх відразу після приготування.

Схожі рецепти