Вишневий торт зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Вишня просто створена для приготування всіляких смачних десертів. Вона і в шоколаді, і в варениках, і в торті виглядає відмінно. А якщо ще й зі сметанним кремом - так взагалі незрівнянно.
Наш торт завдяки готовим коржам буде приготовлений просто і швидко. Спочатку збийте сметану з цукровою пудрою і поставте в холодильник. Поки крем охолоджується, звільніть вишні від кісточок і засипте хвилин на 15 цукром. Коли виділиться сік викладіть на корж частина вишень, полийте соком і змастіть кремом. Повторіть з рештою коржами. Зверху і з боків змастіть торт кремом і прикрасьте вишнями. Поставте на годину в холодильник, а потім подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Вишня - 400 грам
- Готовий корж - 3 штуки
- Крем - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
Сметану для крему добре збийте з цукровою пудрою і поставте на 20 хвилин в холодильник.
Вишню промийте.
І звільніть від кісточок.
Потім засипте цукром і залишіть на 15-20 хвилин, щоб ягоди пустили сік.
На корж викладіть частина вишень і полийте вишневим соком.
Змастіть кремом і накрийте наступним коржем. Повторіть операції до останнього коржа. Зверху і з боків змастіть кремом і прикрасьте вишнями. Поставте на годину в холодильник, а потім подайте на стіл.