Млинцевий торт зі сметанним кремом і полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Простий, домашній, апетитний і ситний десертик хочу запропонувати вам взяти на замітку. Якщо ви любите млинці, тоді обов'язково візьміть на озброєння цей цікавий і смачний рецепт.
Перед вами дивно простий і смачний варіант, як приготувати млинцевий торт зі сметанним кремом і полуницею. Як солоденького до чаю для дітей і дорослих - це саме те, що потрібно! Тортик перед подачею можна прикрасити білим або чорним шоколадом, горішками або ягодами. Обов'язково рекомендую спробувати.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 50 грам (в тісто)
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 1 літр
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 3 склянки (приблизно)
- Полуниця - 700-800 грам
- Крем - 400 грам
- Цукор - 1 Склянка (в вершках)
- Горіхи або шоколад - За смаком (для прикраси)
1. Для початку потрібно зробити класичне тісто на млинці: яйця збийте з цукром і сіллю, влийте молоко і рослинне масло, всипте борошно.
2. Наливайте тісто на сковороду невеликими порціями і смажте тоненькі млинці.
3. Основа для нашого торта готова.
4. Для приготування крему з'єднайте сметану з цукром. Можна додати ванільний цукор для аромату.
5. Збийте до однорідності.
6. Викладіть млинець на робочу поверхню. Розкладіть вимиті і обсушені полунички.
7. Акуратно скрутіть трубочкою.
8. Викладіть кілька таких трубочок на тарілку для подачі.
9. Полийте сметанним кремом. Далі - знову шар млинчиків і знову крем. В результаті вийде ось такий тортик.
10. Прикрасьте перед подачею до смаку і відправте в холодильник на кілька годин, щоб він просочився.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!