Млинцевий торт з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Будинки стоїть ціла кошик ароматних полуниць. Просто так поїсти буде багато. Вирішила приготувати млинцевий торт з полуницею. Але довелося дещо ще додати, банани і шоколадну пасту.
Запитайте, чому? Та тому що я люблю дуже банани, а чоловік любить шоколад. Вирішила спробувати всім догодити. І вийшло. Уявляєте? Дуже смачний і ніжний тортик вийшов.
- Борошно - 3/4 склянки (млинці)
- Цукор - 0, 5 склянки (млинці)
- Сіль - 1/4 чайних ложки (млинці)
- Яйця - 3 штуки (млинці)
- Молоко - 1, 25 склянки (млинці)
- Ванілін - 1 Чайна ложка (млинці)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (млинці)
- Шоколадна паста - 200 грам (начинка)
- Полуниця - 400 грам (начинка)
- Банани - 3 штуки (начинка)
- Цукрова пудра - За смаком
1. Фотографій у мене вийшло трохи. Але рецепт дуже простий. Ви його зможете дуже легко приготувати. Насамперед, потрібно спекти млинці. Добре змішайте просіяне борошно з сіллю і цукром. Додайте в борошно 2 яйця і один жовток. Білок від одного яйця використовуйте де-небудь в іншому місці. Збийте тісто в кухонному комбайні або міксером. Тісто поставте хвилин на 20 в холодильник. На сковороді спечіть млинці. З цього складу у мене вийшло 10 млинців.
2. Добре промийте полуницю під холодною водою, видаліть хвостики і наріжте її на шматочки. Банани наріжте кільцями.
3. На деко застеліть пергамент. Покладіть на лист два млинця. Намажте верхній млинець шоколадною пастою і покладіть трохи полуниці і бананів. Закрийте ягоди третім млинців і повторіть процедуру. Таким чином, викладайте все млинці, змащуйте їх шоколадною пастою і кладіть зверху ягоди. Духовку розігрійте трохи. Поставте торт в духовку ненадовго, щоб він прогрівся. Усе, торт готовий. Обсипте його зверху цукровою пудрою і можна пробувати. Немає, не пробувати, а є. Тому що він вийшов дуже смачний.