Вишневий пиріг на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.
Хочу вам розповісти дуже вдалий і дуже простий рецепт вишневого пирога на швидку руку, який варто зробити хоча б один раз, щоб вже точно знати, чим пригощати гостей за будь-що! смачно!
Опис приготування:
Ось такий от красивий і апетитний вишневий пиріг на швидку руку в домашніх умовах у мене вийшов. Поспішаю похвалитися, так як всім любителям трохи кислуватий десертів такий пиріг дуже сподобається! А якщо ще й додати трохи коньяку в тісто… але, втім, я вам дам класичний рецепт вишневого пирога на швидку руку, а ви вже самі експериментуйте!
- Крем - 200 грам
- Маргарин - 50 грам
- Вишня - 500 грам
- Стружка кокосова - 50 грам
- Шоколад - 50 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо сметану, яйця і розтоплений маргарин. Потім - сухі інгредієнти - какао, цукор, розпушувач, перемішаємо. Потім вже потроху всипаємо борошно і месім до однорідності.
2. Половину тіста виливаємо на деко, встелений спеціальним папером і змащений маслом. Викладаємо вишні без кісточок. Краще їх трохи віджати, щоб не"потекли" під час випічки" .
3. Заливаємо половиною тіста і випікаємо при 200 градусах півгодини.
4. Поки пиріг запікається, на водяній бані розтопити шоколад. Як тільки верхівка коржа зарум'яниться, - поливаємо зверху розтопленим шоколадом і прикрашаємо кокосовою стружкою.