Вишневий джем з кісточками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Джем з вишні виходить дуже густим, красивого насиченого кольору. Він прекрасно підійде для всіх видів випічки: пироги, пиріжків, пряників. Тому така заготовка дуже стане в нагоді взимку!
Опис приготування:
Аналогічним чином ви можете зварити джем з вишні без кісточок, а також з будь-яких інших ягід.
- Вишня - 1 кілограм
- Цукор - 700 грам
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Квітко - 1 Чайна ложка
1. Вишню помийте, обсушити.
2. Засипте цукром і залиште на 2-3 годину.
3. Доведіть до кипіння, додайте ванільний цукор і варіть на невеликому вогні 20 хвилин.
4. Додайте квіттін, варіть ще 5 хвилин.
5. Охолодіть і розкладіть по банками.
6. Смачного!