Рецепт Вишневий джем з кісточками фото

Вишневий джем з кісточками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Вишня
Страви без випічки
Літні
Солодке , Джеми , Заготовки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Джем з вишні виходить дуже густим, красивого насиченого кольору. Він прекрасно підійде для всіх видів випічки: пироги, пиріжків, пряників. Тому така заготовка дуже стане в нагоді взимку!

Опис приготування:

Аналогічним чином ви можете зварити джем з вишні без кісточок, а також з будь-яких інших ягід.

  • Вишня - 1 кілограм
  • Цукор - 700 грам
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Квітко - 1 Чайна ложка
вишневий джем з кісточками - фото крок 1
1. Вишню помийте, обсушити.
вишневий джем з кісточками - фото крок 2
2. Засипте цукром і залиште на 2-3 годину.
вишневий джем з кісточками - фото крок 3
3. Доведіть до кипіння, додайте ванільний цукор і варіть на невеликому вогні 20 хвилин.
вишневий джем з кісточками - фото крок 4
4. Додайте квіттін, варіть ще 5 хвилин.
вишневий джем з кісточками - фото крок 5
5. Охолодіть і розкладіть по банками.
вишневий джем з кісточками - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти