Рецепт Вино з чорносливу в домашніх умовах фото

Вино з чорносливу в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Домашнє вино
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам подобаються слабкі алкогольні напої, то дуже рекомендую повторити цей варіант, як приготувати вино з чорносливу в домашніх умовах. Напій виходить дуже ароматним і насиченим.

Опис приготування:

Рецепт приготування вина з чорносливу в домашніх умовах досить простий, а ось смак і аромат у нього досить специфічні. Якщо ви любите дегустувати різні напої, то обов'язково спробуйте і це вино.

1. Для початку вимийте і висушіть ємності.

2. Чорнослив не потрібно мити попередньо, просто викладіть його на дно банки.

3. Всипте цукор зверху.

4. Влийте воду, накрийте банки кришками з гідрозатворів.

5. Поставте баночку з інгредієнтами в тепле місце приблизно на 25-30 днів.

6. Потім процідіть і вилийте в чисті банки. На даному етапі можете спробувати, що у вас вийшло, і при необхідності можна додати ще цукру за смаком.

7. Приберіть вино в темне місце, витримуйте його ще мінімум місяць.

Після закінчення цього терміну можна пробувати, що вийшло. Ось і весь секрет, як приготувати вино з чорносливу в домашніх умовах.


  • Вода - 9 літрів
  • Чорнослив - 1.2 кілограма
  • Цукор - 2.5 кілограма
Рецепт приготування вина з чорносливу в домашніх умовах досить простий, а ось смак і аромат у нього досить специфічні. Якщо ви любите дегустувати різні напої, то обов'язково спробуйте і це вино.

1. Для початку вимийте і висушіть ємності.

2. Чорнослив не потрібно мити попередньо, просто викладіть його на дно банки.

3. Всипте цукор зверху.

4. Влийте воду, накрийте банки кришками з гідрозатворів.

5. Поставте баночку з інгредієнтами в тепле місце приблизно на 25-30 днів.

6. Потім процідіть і вилийте в чисті банки. На даному етапі можете спробувати, що у вас вийшло, і при необхідності можна додати ще цукру за смаком.

7. Приберіть вино в темне місце, витримуйте його ще мінімум місяць.

Після закінчення цього терміну можна пробувати, що вийшло. Ось і весь секрет, як приготувати вино з чорносливу в домашніх умовах.

Схожі рецепти