Відбивні з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
У повсякденному житті готують курку в найрізноманітніших варіаціях, пропонуємо вам подивитися, як приготувати відбивні з ананасом. Цікаве поєднання солодкого фрукта і птиці.
Страва являє собою класичне поєднання смаків, воно ситне і цікаве. Відбивна з ананасом вже давно оселилася в наших будинках, кожна господиня намагалася приготувати його самостійно. Готується все просто і легко. Це відмінне доповнення до картоплі в будь-якому виконанні (пюре, печена).
- Філе - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Ананас консервований - 200-300 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Куряче філе беремо велику, моєму і витираємо паперовим рушником. Кожне нарізаємо на 3 частини (якщо філе маленьке, то тоді на 2 частини). Кожен шматочок застилає харчовою плівкою і відбиваємо.
2. Кожну відбивну натираємо сіллю, перцем і будь-якими спеціями на ваш смак. Кожен шматочок обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії. Смажимо по 1 хвилині з кожної сторони.
3. Деко для запікання застилає фольгою, викладаємо обсмажені шматочки філе, потім змащуємо майонезом, зверху викладаємо ананас (можна нарізати шматочками або покласти кільцями). На ананас викладаємо натертий твердий сир. Випікаємо в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.