Вершково-банановий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пудингу зі згущеним молоком, вершками, печивом і бананами.
Якщо ви не дуже любите банани, малина може стати чудовою альтернативою в цьому рецепті.
- Банка згущеного молока - 1 штука(420 г)
- Упаковка ванільного пудингу - 1 штука(100 г)
- Упаковка печива Nabisco Nilla Wafers - 1 штука(360 г)
1. Нарізати банани, щоб вийшло 4 чашки. У невеликій мисці міксером на середній швидкості збити разом згущене молоко і воду, протягом приблизно 1 хвилини. Додати ванільний пудинг і збивати близько 2 хвилин. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник на 3-4 години або на ніч перед тим, як продовжити. Дуже важливо, щоб пройшло достатньо часу.
2. У великій мисці міксером на середній швидкості збити жирні вершки в густу піну. Акуратно додати Пудингова суміш в вершки і розмішати до отримання однорідної консистенції. Приготувати для десерту великі чаші (бажано зі скла). Викласти на дно чаш третину всього печива (печиво може перекривати один одного), потім третину бананів і третина пудингу.
3. Повторити шари два рази, прикрасивши зверху додатковим печивом або крихтами подрібненого печива.
4. Щільно закрити чаші пластиковими кришками і охолодити в холодильнику від 4 годин до 8 годин, але не більше.