Рецепт Вершково-банановий пудинг фото

Вершково-банановий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Банан
Вагітним і годуючим
Для дітей , Десерт
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 12
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Рецепт приготування пудингу зі згущеним молоком, вершками, печивом і бананами.

Опис приготування:

Якщо ви не дуже любите банани, малина може стати чудовою альтернативою в цьому рецепті.

  • Банка згущеного молока - 1 штука(420 г)
  • Упаковка ванільного пудингу - 1 штука(100 г)
  • Упаковка печива Nabisco Nilla Wafers - 1 штука(360 г)
вершково-банановий пудинг - фото крок 1
1. Нарізати банани, щоб вийшло 4 чашки. У невеликій мисці міксером на середній швидкості збити разом згущене молоко і воду, протягом приблизно 1 хвилини. Додати ванільний пудинг і збивати близько 2 хвилин. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник на 3-4 години або на ніч перед тим, як продовжити. Дуже важливо, щоб пройшло достатньо часу.
вершково-банановий пудинг - фото крок 2
2. У великій мисці міксером на середній швидкості збити жирні вершки в густу піну. Акуратно додати Пудингова суміш в вершки і розмішати до отримання однорідної консистенції. Приготувати для десерту великі чаші (бажано зі скла). Викласти на дно чаш третину всього печива (печиво може перекривати один одного), потім третину бананів і третина пудингу.
вершково-банановий пудинг - фото крок 3
3. Повторити шари два рази, прикрасивши зверху додатковим печивом або крихтами подрібненого печива.
вершково-банановий пудинг - фото крок 4
4. Щільно закрити чаші пластиковими кришками і охолодити в холодильнику від 4 годин до 8 годин, але не більше.

Схожі рецепти