Рецепт Банановий пудинг в духовці фото

Банановий пудинг в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Молоко, Банан, Згущене молоко
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти, Пудинг

Цей десерт вимагає трохи більше зусиль, ніж деякі схожі бананові пудинги, але результат того вартий. Під шаром золотавої меренги - чудове поєднання смаків банана і м'якого печива. Поспішаю поділитися такою смакотою і розповім, як приготувати банановий пудинг в духовці.

Смак цього бананового пудингу приголомшливий, він сподобається всім ласунам. Я б йшла всім пунктам без відступів, але при бажанні ви можете замінити меренгу збитими вершками, прикрасивши ними вже готовий пудинг після випічки, вийде теж добре.

  • Молоко згущене - 400 грам
  • Яєчні жовтки - 2 штуки
  • Яєчні білки - 4 штуки
  • Печиво ванільне - 45 штук
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
1
У великому сотейнику змішайте просіяне борошно з сіллю.
2
Додайте згущене молоко, влейте молоко, добре перемішайте і поставте сотейник на плиту (на слабкий вогонь) і, постійно перемішуючи суміш віночком, додайте по 1-му жовтка. Варіть пудинг 7-8 хвилин, поки він не загусне.
3
Додайте ванільний екстракт і перемішайте пудинг.
4
1/3 бананів, нарізаних кружальцями завтовшки 1, 5 см, покладіть в один шар на дно форми для випічки.
5
Розподіліть зверху 1/3 частина пудингу, потім інвестувати 1/3 кількості ванільного печива.
6
Повторіть шари ще 2 рази, але 3-й шар печінки не укладайте поверх, а прикрасьте їм краю пудингу.
7
Яєчні білки збийте міксером на великій швидкості до піни. Додаючи поступово цукор, продовжуйте збивати, поки не утворюються щільні піки. Збиті білки викладіть на останній шар пудингу.
8
Випікайте пудинг протягом 25 хвилин при температурі 160 градусів, доти, поки меренга не стане світло-золотистої.
9
Дайте готовому пудингу охолонути 30 хвилин перед подачею на стіл. Смачного!

Схожі рецепти