Банановий пудинг в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачного і простого десерту, який готується буквально за лічені хвилини. Особливо він буде хороший до сніданку - ситний і поживний. Приготування не забере ні часу, ні сил.
Пропоную приготувати банановий пудинг в мікрохвильовці. Ніжний і соковитий, чимось нагадує вологу пористу губку, дуже смачно! Пудинг з яскравим банановим смаком та ароматом сподобається неодмінно всім ласунам і просто любителям простих, швидких і смачних десертів. Спробуйте! витрати мінімальні, а результат Вас неодмінно порадує. Ідеально для ситного сніданку або перекусу протягом дня.
- Банан - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Банан почистіть і розімніть вилкою до стану пюре.
Додайте яйце, молоко, цукор і розтоплене і трохи охолоджене вершкове масло.
Перемішайте і додайте борошно і розпушувач тесту.
Перемішайте все ще раз.
Змастіть форму маслом і перелийте в неї тісто.
Надішліть в мікрохвильовку на максимальну потужність на 4 хвилини. Пудинг за цей час добре підніметься і стане пористим і губчастим.
Банановий пудинг готовий. Можна подати його в тій же ємності, в якій він готувався, або акуратно перевернути на тарілку. Прикрашаємо десерт за своїм смаком і насолоджуємося. Смачного!