Рецепт Банановий пудинг «Магнолія бейкері» фото

Банановий пудинг «Магнолія бейкері»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Банан
На полуденок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Банановий пудинг"Магнолія бейкері" - десерт на основі печива, він дуже простий у приготуванні, має незрівняний аромат, а головне - він не містить хімії і готується з натуральних продуктів.

Опис приготування:

Незважаючи на складну назву, готується десерт легко. У приготуванні особливих зусиль у вас не займе, а часу забере не більше години. Їм ви завжди зможете здивувати не тільки свою сім'ю, але і друзів. Дивіться, як приготувати банановий пудинг"Магнолія бейкері" .

  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 70 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Яйце - 2 штуки (жовток)
  • Печиво - 15 штук (легко просочують)
  • Банан - 2 штуки
1
Нагрейте молоко, але не доводьте його до утворення піни.
2
Візьміть яйця, відокремте жовтки, додайте до них третю частину теплого молока і збийте все блендером.
3
Молочну масу виливаємо в каструлю. Повільно помішуючи, додавайте туди ж цукор і борошно. Після - крохмаль. Через пару хвилин додайте ванілін.
4
Ставте на вогонь і помішуйте до однорідної маси. Після загустіння знімаємо з плити і даємо майбутньому пудингу постояти хвилин 20.
5
Готуємо форму, куди будемо викладати пудинг. Для цього підійде банку або будь-яка глибока посуд. Після того як маса охолола, викладаємо печиво на дно, а зверху - часточки банана. Банан нарізається тонкими кружечками.
6
Заливаємо печиво з бананом Пудингова масою, а після викладаємо ще один шар з печива з бананом і заливаємо залишками маси. Якщо розмір посуду дозволяє, можна додати більше шарів.
Прикрашаємо все вершками або топінгом.

Схожі рецепти