Рецепт Венеціанське печиво «Zaletti» фото

Венеціанське печиво «Zaletti»
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Рецепт приготування угорського печива Залетті.

Кількість порцій: 6-8
  • Олія - 200 грам
  • Пшеничне борошно - 250 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Ром - 60 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Порошок для випічки - 1 штука
венеціанське печиво
У миску покладіть родзинки і влийте ром і залиште на 30 хвилин. Час від часу помішуйте. Увімкніть духовку і виставите температуру 170 ° С.
венеціанське печиво
Змішайте міксером, цукор і масло, потім додайте яєчний жовток і добре перемішайте.
венеціанське печиво
Просійте борошно з сіллю.
венеціанське печиво
Додайте до масла з цукром і добре переміщайте.
венеціанське печиво
Потім змішайте з родзинками в ромі. Візьміть трохи тесту в руки і якщо воно не тримає форму, додайте трохи вершкового масла. Тісто не повинно розвалюватися.
венеціанське печиво
Розділіть тісто на дві частини і скачайте в невеликі поліна. Потім зробіть їх квадратної форми.
венеціанське печиво
Наріжте скибочки товщиною 1 см.
венеціанське печиво
Покладіть на деко покритий пергаментним папером на відстані 1 см один від одного.
венеціанське печиво
Випікайте 15-20 хвилин. На половині процесу, дістаньте і поверніть лотки, для більш рівномірної випічки.
венеціанське печиво
Дістаньте з духовки і викладіть печиво охолоджуватися (як мінімум 20 хвилин, що б зміцнитися).

Схожі рецепти