Рецепт Zaletti фото

Zaletti
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Печиво
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування кукурудзяного печива.

Кількість порцій: 6-8
  • Заголовок для палітурки - 270 грам
  • Борошно - 210 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 165 грам (холодну)
  • Родзинки - 3/4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Cedra 1 лимона - 1 штука
  • Екстракт Ванілла - 2 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1 штука
Zaletti - фото крок 1
Помістіть в миску кукурудзяну муку, борошно, цукор, сіль і порошок для випічки.
Zaletti - фото крок 2
Добре перемішайте
Zaletti - фото крок 3
Додайте масло
Zaletti - фото крок 4
Перемішайте.
Zaletti - фото крок 5
Злегка збийте яйця з цедрою лимона і ванільним екстрактом і додайте в миску.
Zaletti - фото крок 6
Перемішайте до в'язкого стану.
Zaletti - фото крок 7
Додайте родзинки.
Zaletti - фото крок 8
Перекладіть тісто на, присипання борошном, робочу поверхню
Zaletti - фото крок 9
Розігрійте духовку до 175 ° С. Замісити тісто.
Zaletti - фото крок 10
Поділіть на 4-е рівні частини
Zaletti - фото крок 11
Розкачайте в циліндричну форму. Злегка примніть.
Zaletti - фото крок 12
Порежте по діагоналі (приблизно 4 см проміжки). Надайте форму алмазу, злегка пріплюснув (1 см завтовшки)
Zaletti - фото крок 13
Інший варіант, розкачати тісто до товщини 1 см..
Zaletti - фото крок 14
Формочкою вибити заготовки.
Потім покладіть печиво на противний, накритий пергаментом і випікайте 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Остудіть і посипте цукровою пудрою.