Zaletti
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кукурудзяного печива.
Кількість порцій: 6-8
- Заголовок для палітурки - 270 грам
- Борошно - 210 грам
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 165 грам (холодну)
- Родзинки - 3/4 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Cedra 1 лимона - 1 штука
- Екстракт Ванілла - 2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1 штука
Помістіть в миску кукурудзяну муку, борошно, цукор, сіль і порошок для випічки.
Добре перемішайте
Додайте масло
Перемішайте.
Злегка збийте яйця з цедрою лимона і ванільним екстрактом і додайте в миску.
Перемішайте до в'язкого стану.
Додайте родзинки.
Перекладіть тісто на, присипання борошном, робочу поверхню
Розігрійте духовку до 175 ° С. Замісити тісто.
Поділіть на 4-е рівні частини
Розкачайте в циліндричну форму. Злегка примніть.
Порежте по діагоналі (приблизно 4 см проміжки). Надайте форму алмазу, злегка пріплюснув (1 см завтовшки)
Інший варіант, розкачати тісто до товщини 1 см..
Формочкою вибити заготовки.
Потім покладіть печиво на противний, накритий пергаментом і випікайте 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Остудіть і посипте цукровою пудрою.
Потім покладіть печиво на противний, накритий пергаментом і випікайте 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Остудіть і посипте цукровою пудрою.