Вегетаріанський суп з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний суп з капусти і картоплі стане прекрасним обідом. Рекомендую простий рецепт вегетаріанського супу з капусти для вашого меню.
Не дуже люблю кольорову капусту, але в супі вона дуже хороша. Для приготування вегетаріанського супу з капусти нам знадобиться середня за розміром кольорова капуста. Я ще додаю консервовану кукурудзу, а можна і горошок. У готовий суп додаємо кінзу або петрушку.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Картопля - 2-4 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Зелень, спеції - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Картоплю ріжемо кубиками.

Відправляємо картоплю варитися.

А поки моркву тремо, цибулю дрібно ріжемо.

Робимо піджарку.

Капусту миємо й ділимо на частини суцвіття.

Додаємо до картоплі капусту, zažarku, кукурудзу. Варимо, поки не закипить.
В готовий вегетаріанський суп з капусти додаємо зелень. Смачного!
В готовий вегетаріанський суп з капусти додаємо зелень. Смачного!