Вегетаріанський суп з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Смачний і корисний суп з капусти і картоплі стане прекрасним обідом. Рекомендую простий рецепт вегетаріанського супу з капусти для вашого меню.
Опис приготування:
Не дуже люблю кольорову капусту, але в супі вона дуже хороша. Для приготування вегетаріанського супу з капусти нам знадобиться середня за розміром кольорова капуста. Я ще додаю консервовану кукурудзу, а можна і горошок. У готовий суп додаємо кінзу або петрушку.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Картопля - 2-4 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Зелень, спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Картоплю ріжемо кубиками.
Відправляємо картоплю варитися.
А поки моркву тремо, цибулю дрібно ріжемо.
Робимо піджарку.
Капусту миємо й ділимо на частини суцвіття.
Додаємо до картоплі капусту, zažarku, кукурудзу. Варимо, поки не закипить.
В готовий вегетаріанський суп з капусти додаємо зелень. Смачного!
В готовий вегетаріанський суп з капусти додаємо зелень. Смачного!