Щавлевий суп вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати щавлевий суп вегетаріанський. Смачна страва підійде для пісного і вегетаріанського меню. Такий суп вважається дієтичним і допоможе прибрати зайві кілограми!
Для приготування такої страви знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. При цьому всі важливі речовини, необхідні для відчуття ситості, суп зберігає. Щавель можна класти в свіжому, а можна і в замороженому вигляді. Вдалого приготування!
- Картопля - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Щавель свіжий - 400 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Лист лавра - 2 штуки
- Вода - 1, 5 L
Готуємо наші овочі. Нарізаємо очищену картоплю. Лук і моркву ріжемо досить великим штрихом.
Тепер наливаємо масло в сковорідку. Обсмажуємо цибулю з морквою. Поки чекаємо появи золотистої скоринки, в каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і відправляємо картопля варитися.
Нарізаємо промитий щавель. Як тільки картопля стане готовий, викладаємо в суп щавель і піджарку з моркви і цибулі.
Вимикаємо вогонь через 3 хвилини. Додаємо сіль і приправи. Даємо супчику настоятися приблизно 20 хвилин. Їмо в гарячому вигляді. Смачного!