Рецепт Щавлевий суп вегетаріанський фото

Щавлевий суп вегетаріанський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Щавель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати щавлевий суп вегетаріанський. Смачна страва підійде для пісного і вегетаріанського меню. Такий суп вважається дієтичним і допоможе прибрати зайві кілограми!

Опис приготування:

Для приготування такої страви знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів. При цьому всі важливі речовини, необхідні для відчуття ситості, суп зберігає. Щавель можна класти в свіжому, а можна і в замороженому вигляді. Вдалого приготування!

  • Картопля - 200 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Щавель свіжий - 400 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Лист лавра - 2 штуки
  • Вода - 1, 5 L
щавлевий суп вегетаріанський - фото крок 1
Готуємо наші овочі. Нарізаємо очищену картоплю. Лук і моркву ріжемо досить великим штрихом.
щавлевий суп вегетаріанський - фото крок 2
Тепер наливаємо масло в сковорідку. Обсмажуємо цибулю з морквою. Поки чекаємо появи золотистої скоринки, в каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і відправляємо картопля варитися.
щавлевий суп вегетаріанський - фото крок 3
Нарізаємо промитий щавель. Як тільки картопля стане готовий, викладаємо в суп щавель і піджарку з моркви і цибулі.
щавлевий суп вегетаріанський - фото крок 4
Вимикаємо вогонь через 3 хвилини. Додаємо сіль і приправи. Даємо супчику настоятися приблизно 20 хвилин. Їмо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти