Рецепт Вегетаріанський суп з цвітної капусти фото

Вегетаріанський суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Картопля, Морква, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Любіть легкі супчики без м'яса? тоді подивіться, як приготувати вегетаріанський суп з цвітної капусти. Дуже корисний і красивий суп, який можна подати навіть діткам. Спробуйте!

Як ви побачите, для цього супу не робиться зажарка, всі овочі кладуться в каструлю без попередньої обробки. Це означає, що в супі залишається макісмум площині і мінімум калорій. Спробуйте! Це просто і смачно.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Кольорова капуста - 1 штука (коб)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Петрушка, кріп, базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
вегетаріанський суп з цвітної капусти - фото крок 1
Відразу підготуйте всі інгредієнти, щоб все було під рукою. Вимийте овочі.
вегетаріанський суп з цвітної капусти - фото крок 2
Розберіть капусту на суцвіття, морква порізати тонкими кружечками, подрібніть цибулю, картопля поріжте шматочками, залийте в каструлю близько 1, 5 літрів води і поставте картоплю варитися до готовності.
вегетаріанський суп з цвітної капусти - фото крок 3
Готову картоплю дістаньте з води, а туди відправте цибулю і моркву, засипте також попередньо промитий рис.
вегетаріанський суп з цвітної капусти - фото крок 4
Картопля розімніть вилкою в пюре, можна залишити невеликі шматочки.
вегетаріанський суп з цвітної капусти - фото крок 5
Через 15 хвилин після того, як поклали в суп рис, поверніть в каструлю картоплю і покладіть суцвіття капусти. Варіть ще хвилин 5-6, в кінці додайте зелень, трохи солі і дайте настоятися під кришкою хвилин 10 перед подачею.

Схожі рецепти