Вегетаріанський суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Любіть легкі супчики без м'яса? тоді подивіться, як приготувати вегетаріанський суп з цвітної капусти. Дуже корисний і красивий суп, який можна подати навіть діткам. Спробуйте!
Як ви побачите, для цього супу не робиться зажарка, всі овочі кладуться в каструлю без попередньої обробки. Це означає, що в супі залишається макісмум площині і мінімум калорій. Спробуйте! Це просто і смачно.
- Картопля - 3-4 штук
- Кольорова капуста - 1 штука (коб)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Петрушка, кріп, базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
Відразу підготуйте всі інгредієнти, щоб все було під рукою. Вимийте овочі.
Розберіть капусту на суцвіття, морква порізати тонкими кружечками, подрібніть цибулю, картопля поріжте шматочками, залийте в каструлю близько 1, 5 літрів води і поставте картоплю варитися до готовності.
Готову картоплю дістаньте з води, а туди відправте цибулю і моркву, засипте також попередньо промитий рис.
Картопля розімніть вилкою в пюре, можна залишити невеликі шматочки.
Через 15 хвилин після того, як поклали в суп рис, поверніть в каструлю картоплю і покладіть суцвіття капусти. Варіть ще хвилин 5-6, в кінці додайте зелень, трохи солі і дайте настоятися під кришкою хвилин 10 перед подачею.