Рецепт Вегетаріанський гарбузовий суп фото

Вегетаріанський гарбузовий суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Гарбуз
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Такого вегетаріанського гарбузового супу ви ще точно не пробували. Адже він з маком! Ніколи б не подумала, що це настільки смачно! А вже зовнішній вигляд - вище всяких похвал! Спробуйте, оригінально!

Опис приготування:

Розповім, як зробити вегетаріанський гарбузовий суп в домашніх умовах. Виходить дуже ситне і оригінальне блюдо, яке зазвичай призводить всіх в скажений захват - навіть тих, хто супи без м'яса не сприймає! Спробуйте обов'язково!

  • Вода - 4 склянки
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Гарбуз - 200 грам
  • Мак - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
вегетаріанський гарбузовий суп - фото крок 1
1. У воду кидаємо мак і спеції, доводимо до кипіння і кидаємо туди картоплю кубиками. Зменшуємо вогонь і варимо до готовності.
вегетаріанський гарбузовий суп - фото крок 2
2. На рослинному маслі обсмажити гарбуз і моркву 10-20 хвилин. Раджу додати також і спеції в саме масло.
вегетаріанський гарбузовий суп - фото крок 3
3. Коли овочі обсмажити, - додамо їх до картоплі разом із залишками масла і спецій. Доводимо до кипіння і вимикаємо.
вегетаріанський гарбузовий суп - фото крок 4
4. Дайте супу трохи настоятися, і можна подавати!

Схожі рецепти