Вегетаріанський гарбузовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Такого вегетаріанського гарбузового супу ви ще точно не пробували. Адже він з маком! Ніколи б не подумала, що це настільки смачно! А вже зовнішній вигляд - вище всяких похвал! Спробуйте, оригінально!
Розповім, як зробити вегетаріанський гарбузовий суп в домашніх умовах. Виходить дуже ситне і оригінальне блюдо, яке зазвичай призводить всіх в скажений захват - навіть тих, хто супи без м'яса не сприймає! Спробуйте обов'язково!
- Вода - 4 склянки
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Гарбуз - 200 грам
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. У воду кидаємо мак і спеції, доводимо до кипіння і кидаємо туди картоплю кубиками. Зменшуємо вогонь і варимо до готовності.
2. На рослинному маслі обсмажити гарбуз і моркву 10-20 хвилин. Раджу додати також і спеції в саме масло.
3. Коли овочі обсмажити, - додамо їх до картоплі разом із залишками масла і спецій. Доводимо до кипіння і вимикаємо.
4. Дайте супу трохи настоятися, і можна подавати!