Рецепт Куряче-гарбузовий суп фото

Куряче-гарбузовий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гарбуз
Для діабетиків
На обід
Супи

Набридла одноманітність перших страв? Хочеться чогось незвичайного? Тоді вам явно стане в нагоді цей рецепт приготування курячо-гарбузового супу. Він дуже красиво виглядає, та й смак відмінний! рекомендую!

Як вид, сам по собі це дуже простий рецепт курячо-гарбузового супу, зате яку ж він радість приносить і дорослим, і дітям! головне - в процесі варіння, коли вже дійде черга до подрібнення інгредієнтів в блендері, - так це не забути дістати курку! А то ж блендер не впорається! Її найкраще нарізати шматочками і кинути в уже готовий суп! Ну а іншому ж начебто ніяких труднощів виникнути не повинно. Розповідаю, як зробити курячо-гарбузовий суп!

  • Курка - 500 грам
  • Гарбуз - 500 грам
  • Сосиски - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 0.5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
куряче-гарбузовий суп - фото крок 1
1. Варимо курячий бульйон, коли закипить - знімаємо піну, солимо, перчимо і додамо приправи.
куряче-гарбузовий суп - фото крок 2
2. Всі овочі, крім гарбуза, дрібно ріжемо і кидаємо в уже готовий бульйон. Варимо 15 хвилин.
куряче-гарбузовий суп - фото крок 3
3. Тепер додамо гарбуз і варимо ще 15-20 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою.
куряче-гарбузовий суп - фото крок 4
4. Тепер майже всю рідину з супу зливаємо в окрему каструлю.
куряче-гарбузовий суп - фото крок 5
5. А все відварені овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Потім ці дві суміші знову з'єднаємо.
куряче-гарбузовий суп - фото крок 6
6. Суп-пюре ще раз доводимо до кипіння, прикрашаємо шматочками сосисок, і відразу ж подаємо до столу!

Схожі рецепти