Куряче-гарбузовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Набридла одноманітність перших страв? Хочеться чогось незвичайного? Тоді вам явно стане в нагоді цей рецепт приготування курячо-гарбузового супу. Він дуже красиво виглядає, та й смак відмінний! рекомендую!
Як вид, сам по собі це дуже простий рецепт курячо-гарбузового супу, зате яку ж він радість приносить і дорослим, і дітям! головне - в процесі варіння, коли вже дійде черга до подрібнення інгредієнтів в блендері, - так це не забути дістати курку! А то ж блендер не впорається! Її найкраще нарізати шматочками і кинути в уже готовий суп! Ну а іншому ж начебто ніяких труднощів виникнути не повинно. Розповідаю, як зробити курячо-гарбузовий суп!
- Курка - 500 грам
- Гарбуз - 500 грам
- Сосиски - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 0.5 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Варимо курячий бульйон, коли закипить - знімаємо піну, солимо, перчимо і додамо приправи.
2. Всі овочі, крім гарбуза, дрібно ріжемо і кидаємо в уже готовий бульйон. Варимо 15 хвилин.
3. Тепер додамо гарбуз і варимо ще 15-20 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою.
4. Тепер майже всю рідину з супу зливаємо в окрему каструлю.
5. А все відварені овочі подрібнюємо за допомогою блендера. Потім ці дві суміші знову з'єднаємо.
6. Суп-пюре ще раз доводимо до кипіння, прикрашаємо шматочками сосисок, і відразу ж подаємо до столу!