Рецепт Гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром фото

Гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

З ці супом ви з легкістю відчуєте романтику і особливий шарм Провансу. Особливий смак гарбузовому супу додадуть крутон і блакитний сир, зроблять блюдо дуже яскравим не тільки зовні, але і за смаком.

Звичайно, на смак гарбузового крем-супу буде дуже впливати сорт гарбуза. Я використовую мускатну гарбуз, вона має довгасту форму з розширенням на кінці, з блідо-рожевою шкіркою і яскраво-оранжевою м'якоттю. Така гарбуз одна з найбільш солодких. Для такого супу-пюре можна також використовувати круглу гарбуз з помаранчевої або жовтою м'якоттю. Моя гарбуз запікається дуже швидко, буквально за 15 хвилин вона вже дуже і дуже м'яка, тому вже за 20 хвилин у мене зазвичай готовий цей супчик. А ще рецепт, як приготувати гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром, дозволяє готувати суп без використання каструлі, ви все можете зробити при допомогу дека і склянки для блендера!

  • Гарбуз - 700 грам (м'якоть)
  • М'ясний бульйон - 700 мілілітрів
  • Вершки 15% - 50 мілілітрів
  • Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
  • Сир з цвіллю - 40 грам
  • Крутонами - 40 грам
  • Бальзамічний оцет - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром - фото крок 1
Гарбуз очистите від шкірки, видаліть насіння. Повинна залишитися сама м'якоть, яку необхідно порізати на пластини товщиною не більше 1 см.
гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром - фото крок 2
Ці пластини викладіть на деко, застелене пергаментом. Присипте сіллю і перцем, паприкою або іншими спеціями за смаком. Збризніть оливковим маслом і запечіть в духовці, розігрітій до 180 градусів, 20-25 хвилин, поки гарбуз не стане дуже м'якою.
гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром - фото крок 3
Гарбуз готова.
гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром - фото крок 4
Запечену гарбуз складіть в глибоку миску, додайте бульйон і вершки, по необхідності трохи досоліть (якщо бульйон НЕ солоний). Пюріруйте масу погруржним блендером до однорідного стану.
гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром - фото крок 5
Гарбузовий суп-пюре готовий!
гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром - фото крок 6
Подавати такий суп раджу з кубиками блакитного сиру, крутонами. Також дуже смачно з парою крапель бальзамічного оцту. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти