Гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром
(покроковий рецепт з фото)
З ці супом ви з легкістю відчуєте романтику і особливий шарм Провансу. Особливий смак гарбузовому супу додадуть крутон і блакитний сир, зроблять блюдо дуже яскравим не тільки зовні, але і за смаком.
Звичайно, на смак гарбузового крем-супу буде дуже впливати сорт гарбуза. Я використовую мускатну гарбуз, вона має довгасту форму з розширенням на кінці, з блідо-рожевою шкіркою і яскраво-оранжевою м'якоттю. Така гарбуз одна з найбільш солодких. Для такого супу-пюре можна також використовувати круглу гарбуз з помаранчевої або жовтою м'якоттю. Моя гарбуз запікається дуже швидко, буквально за 15 хвилин вона вже дуже і дуже м'яка, тому вже за 20 хвилин у мене зазвичай готовий цей супчик. А ще рецепт, як приготувати гарбузовий крем-суп з крутонами і блакитним сиром, дозволяє готувати суп без використання каструлі, ви все можете зробити при допомогу дека і склянки для блендера!
- Гарбуз - 700 грам (м'якоть)
- М'ясний бульйон - 700 мілілітрів
- Вершки 15% - 50 мілілітрів
- Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
- Сир з цвіллю - 40 грам
- Крутонами - 40 грам
- Бальзамічний оцет - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком