Салат «Цезар» з крутонами
(покроковий рецепт з фото)
Любіть цей знаменитий салатик? Тоді візьміть на замітку цей простий, але дуже апетитний рецепт. Повірте, ваше блюдо буде не гірше, ніж в ресторані Запам'ятовуйте і повторіть будинку обов'язково!
Поспішаю запропонувати вам класну ідею, як приготувати салат "цезар" з крутонами з чіабатти. Втім, ви можете вибрати будь-який інший хліб, звичайно. Також розповім, як зробити смачну заправку, щоб не використовувати майонез або покупні варіанти.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка(+ для заправки)
- Салат "романо" - 1 штука
- Помідори черрі - 10 штук
- Чіабатта - 2 скибочки
- Сіль і перець - За смаком
- Файл ančousa - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Жовток варений - 1 штука
- Пармезан - 20 грам
1
Курячі грудки вимийте, обсушити, викладіть між двома листами харчової плівки і відбийте.
2
Додати сіль, поперчіть за смаком і обсмажте до готовності.
3
Тим часом можна зайнятися салатом. Подрібніть його і викладіть в глибоку миску.
4
Туди ж додайте нарізані половинками черрі.
5
Чіабатту нарвіть довільними шматочками і викладіть на окрему сковороду з невеликою кількістю масла. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності.
6
Для приготування заправки розітріть філе анчоуса з жовтком. Додайте сік лимона, пропущений через прес часник, тертий пармезан і пару ложок оливкової олії. Посоліть і поперчіть за смаком.
7
Готову грудку наріжте шматочками і викладіть в салат.
8
Додайте крутон, полийте зверху заправкою.
9
Усе, салат "цезар" з крутонами можна подавати. Краса!