Гарбузовий крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви гарбузовий крем-суп так, як люблю його я? Якщо ні, то, може, ви просто не вмієте його готувати? Можу поділитися з вами легким і чудовим рецептом простого, корисного і смачного супу.
Гарбузовий крем-суп не тільки смачний, але і корисний. Гарбуз містить солі калій, кальцій, магній і залізо, вітаміни, білок, пектин і клітковину. Гарбуз виводить шкідливі, токсичні речовини і навіть холестерин. Гарбузовий крем-суп дуже ніжний, подавати його можна з грінками або сухариками. Після того як готовий суп подрібніть в блендері, доведіть його до кипіння і додайте вершки. До речі, якщо рідини виходить багато, я її зливаю, перед тим як подрібнити, а потім вже додаю разом з вершками до бажаної консистенції. Насолоджуйтесь і думайте про користь! Успіхів і приємного апетиту!
- Гарбуз - 800 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Перець запашний горошком - 3 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
1. Всі овочі потрібно очистити і порізати на великого розміру шматочки. Залийте бульйоном і варіть до готовності овочів, на це піде в районі 25 хвилин.
2. Як тільки овочі будуть готові, злийте з них бульйон і блендером подрібнити овочі до однорідної пюреобразной консистенції.
3. У пюре додайте бульйон, вершки кімнатної температури, сіль і спеції, перемішайте і подавайте до столу. Смачного!