Вегетаріанський гарбузовий суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Дуже хороший варіант вечері або обіду - і корисний, і апетитний на вигляд, і дуже-дуже смачний! І все це завдяки цій простому рецептом вегетаріанського гарбузового супу-пюре. Спробуйте! смачно!
Навіть мій тато - великий любитель м'яса - був в захваті від цього супу! А це, як мені здається, показник того, що навіть вегетаріанські страви можуть бути смачними і ситними! Та й мені ось здається, що м'ясо в супі-пюре буде трохи зайвим. Словом, додавати чи ні м'ясо - це ваш вибір, а я поки розповім, як зробити вегетаріанський гарбузовий суп-пюре!
- М'якоть стиглої гарбуза - 500 грам
- Вершки - 150 грам (або крем)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Картопля і гарбуз моєму, чистим, ріжемо шматочками і відварити на пару або в каструлі до готовності.
2. Цибуля і моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
3. А тепер з'єднуємо інгредієнти, додамо спеції і сіль, подрібнюємо в пюре блендером. Далі домішали вершки, на маленькому вогні доводимо до кипіння.
4. От і все! Прикрашайте зеленню і можна подавати!